glutenvrije keuken

Een blog over mijn alledaagse ervaringen met coeliakie

Pizza Piadina

Een reactie plaatsen

Pizza Piadina

Pizza eten als je coeliakie hebt, is niet zo evident.
Normaal maak ik dan ook zelf een verse bodem, wat enige planning op voorhand vereist.
Vandaag had ik zin in pizza en bedacht dat er nog een pak ‘Piadina Wraps’ Van Schär in de voorraadkast lag. Dit leek me het proberen waard…

De zelfgemaakte spaghettisaus, boordevol verse groenten, bleek inderdaad uiterst geschikt om de wraps mee te beleggen. Een flinke laag gemalen kaas en de oven in…
Eerlijk is eerlijk, dit was smullen!

Als wrap vind ik het maar niets omdat die te dik is en echt onhandelbaar; voor de pizza is het dan toch lekkerder dan de officiële kant en klare bodem van Schär!

Smaken verschillen uiteraard, maar kijk, als ik dan een snelle pizzahap wil, is dit mijn smaak.

Advertenties

Auteur: glutenvrije keuken

Na vele jaren gezondheidsproblemen kreeg ik in juli 2008 te horen dat ik coeliakie had. Dit was het begin van mijn glutenvrije leven. Ik vertel graag over mijn bak- en kookervaringen :-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s