glutenvrije keuken

Een blog over mijn alledaagse ervaringen met coeliakie

Maïsvrije meelmengeling

Een reactie plaatsen

Deze mengeling is lekker en vol van smaak. Ik gebruikte kastanjemeel, maar je kunt deze ook vervangen door sorghum-, boekweit- of meer rijstmeel als je liever ook notenvrij gaat.

Ik gebruik cups, maar het principe is van de verhoudingen aan te houden zodat de smaak uitgebalanceerd blijft. Je kunt dus net zo goed een kop gebruiken. 😉

  • 3 cups Dove’s Farm bruin
  • 2 cups rijstmeel
  • 1 cup kleefrijstmeel
  • 1 cup kastanjemeel
  • 1 EL xanthaangom
  • 1 EL fibrex (voedingsvezel)
Advertenties

Auteur: glutenvrije keuken

Na vele jaren gezondheidsproblemen kreeg ik in juli 2008 te horen dat ik coeliakie had. Dit was het begin van mijn glutenvrije leven. Ik vertel graag over mijn bak- en kookervaringen :-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s