glutenvrije keuken

Een blog over mijn alledaagse ervaringen met coeliakie

Quinoa aperitiefbollen

Een reactie plaatsen

 

2016-12-03-13-54-11

Ingrediënten

  • 1 cup gekookte quinoa
  • 3 eieren
  • 1 cup gemalen kaas naar keuze
  • 1/3 cup fijngesneden chorizo (of andere)
  • 1/3 cup zongedroogde tomaatjes (optioneel)
  • peper, pizzakruiden en een paar druppels tabasco (optioneel)

2016-12-03-16-09-46

Werkwijze

  1. Verwarm de oven voor op 170°C
  2. Meng alle ingrediënten; kruiden naar smaak
  3. Vorm bollen mbv twee koffielepels of een kleine ijsschep, of vul mini-muffinvormen
  4. Bak 30 minuten, tot goudbruin
  5. Serveer warm met een pizzasaus

 

Bron : http://wonkywonderful.com/gluten-free-quinoa-pizza-bites-recipe/

Advertenties

Auteur: glutenvrije keuken

Na vele jaren gezondheidsproblemen kreeg ik in juli 2008 te horen dat ik coeliakie had. Dit was het begin van mijn glutenvrije leven. Ik vertel graag over mijn bak- en kookervaringen :-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s